HOME

Cursussen & eBooks

 

Yoga Nidra Reis door de chakras Happy with Yoga

Meteen downloaden!
Direct toegang!

Download nu!

meer info...

Yoga Reis door de Chakras Happy with Yoga

Ben je op zoek naar een duurzame methode die je helpt bij het reguleren van je energie? Wil je je daarnaast minder gestrest voelen en met meer focus en plezier door het leven gaan? Doe dan de cursus 'Yoga Nidra Reis door de Chakras' van Happy with Yoga. Tijdens deze cursus leer je alles over de kunst van Yoga Nidra en hoe je die in je dagelijks leven inzet. Zodoende ontwikkel je een groter bewustzijn in het nu en laat je de energie vrij door je chakra's vloeien.

Je kan de cursus in zijn geheel online volgen. Je leert hierin onder andere wat de chakra's zijn en hoe het systeem werkt. Daarnaast leer je hoe je in een hele diepe ontspanning kan komen en welke dingen de energie van de chakra's uit balans brengt. Verder ontdekt je wat Yoga Nidra precies is en hoe de relatie van deze techniek is met de chakra's.

Door deel te nemen aan de cursus krijg je 5 helende en transformatieve Yoga Nidra sessies. Daarnaast krijg je een cursushandleiding en een werkboek voor alle chakra's. Verder krijg je ook nog diverse instructievideo's die helpen het meeste uit de cursus te halen en je wordt lid van toegewijde facebook community. Ondertussen krijg je ook nog eens begeleiding van ervaren en professionele yogadocenten.

Het mooie van deze cursus is dat je dit hele pakket tegen een scherpe prijs kan aanschaffen. Toch, ondanks deze mooie prijs heb je alsnog de mogelijkheid om het geheel te proberen. Je hebt namelijk tot 30 dagen bedenktijd. Merk je in deze tijd toch dat dit programma niet voor jou is, dan krijg je zonder slag of stoot het bedrag op je rekening teruggestort.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

eCursus Weddingplanner

Vul hieronder je emailadres in en ik stuur je de cursus meteen per email naar je toe.

49,-

 

 Ideal
 Paypal  
 Bancontact  
 Sofort